2017-12-13  

Коледен базар в детската градина...

КОЛЕДЕН БАЗАР В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ Общинското ръководство подкрепи инициативата На 12 декември в ДГ „Пека и Карло...

2017-12-13  

Кметът на Пирдоп гостува на...

Кметът на Пирдоп гостува на доброволците от БМЧК На 12 декември доброволците от Български младежки червен кръст при...

2017-12-13  

Известни личности четоха коледни приказки...

ПРИКАЗКИ ОКОЛО КОЛЕДНАТА ЕЛХА Известни личности четоха коледни приказки По повод наближаващите празници библиотеката при НЧ „Напредък 1869" организира...

2017-12-15  

Редовно заседание на ОбС-Пирдоп ...

ПОКАНА На основание чл.23, ал.4, т.1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, свиквам Общински съвет - Пирдоп...

2017-12-15  

Редовно заседание на ПК към...

ПОКАНА На 18.12.2017 г. от 16.00 ч. в заседателната зала на ОбА-ПИРДОП ще се проведе съвместно заседание на...

2017-12-14  

Съобщение: Провеждане на изпитания на...

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! ОТНОСНО: ПРОВЕЖДАНЕ НА ИЗПИТАНИЯ НА ЛОКАЛНА АВТОМАТИЗИРАНА СИСТЕМА ЗА ОПОВЕСТЯВАНЕ (ЛАСО)  УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, Община Пирдоп...

 
 
 

Кметът на Пирдоп поздрави хората с увреждания

На 4 декември Общинската организация на инвалидите в Пирдоп отбеляза с тържество Международния ден на хората с увреждания. По покана на домакините празника уважиха кметът на община Пирдоп Ангел Геров и зам.-кметът Вера Бойчева.

Председателят на организацията Надка Неофитова поздрави присъстващите по случай 3 декември - деня, в който цялата общественост засвидетелства уважението си към хората с увреждания и покани г-н Геров за приветствие.


Управителят на ОП "Пролет" Николина Драгнева и част от колектива посрещнаха гостите

По повод празника общинското ръководство посети още Дома за пълнолетни лица със сетивни нарушения и общинското предприятие „Пролет".


Ръководителят на ДПЛСН Ася Иванова благодари за вниманието от името на домуващите

Кметът поздрави хората в неравностойно положение и заяви, че общината винаги ще им оказва подкрепата, от която се нуждаят, за да бъде животът им по-пълноценен. От името на Община Пирдоп г-н Геров им връчи поздравителни адреси и скромни подаръци.

В поздравителния адрес се казва: „Този ден е избран, именно за да насочи вниманието на обществото към проблемите на хората със специфични нужди и всички заедно да им създадем възможности за пълноценен живот. Като кмет на община Пирдоп никога не съм подценявал трудностите и проблемите, които Ви съпътстват в ежедневието. Уверявам Ви, че и занапред ще продължавам да подкрепям правото Ви на достойно и пълноценно участие в обществения живот. Присъединявам се с цялото си уважение към честването на днешния празик и от сърце Ви желая здраве и благополучие!"

В навечерието на настъпващите светли празници г-н Геров пожела на всички мирна и щастлива 2018 година.

2017-12-06