2018-04-19  

Община Пирдоп подписа споразумения за...

Община Пирдоп подписа споразумения за партньорство с общини от Република Сърбия Община Пирдоп подписа...

2018-04-14  

Проведе се съвместна инициатива между...

"Зелена" акция на Аурубис и Община Пирдоп Съвместна акция по засаждане на декоративни розови храсти и залесяване...

2018-04-14  

Общината започва пролетното почистване ...

Общината стартира акция „Пролетно почистване" Рано сутринта на 13 април Общинска администрация - Пирдоп стартира акция...

2018-04-23  

Ще се проведе изнесена приемна...

СЪОБЩЕНИЕ Уважаеми съграждани, На 29.05.2018г. от 11.00 до 14.00 ч. на пл. "Тодор Влайков" ще се проведе...

2018-04-20  

Съобщение за паша на добитък...

 УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, Поради напредналия вегетационен период на развитие на растенията от 30.04.2018 г. е необходимо да се...

2018-04-20  

Планирани прекъсвания на електрозахранването ...

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ, за периода 23 - 27 април...

 
 
 

Благотворителни коледни инициативи
на Център за обществена подкрепа - гр. Пирдоп

Във връзка с настъпващите Коледни и Новогодишни празници, екипът на Центъра за обществена подкрепа - гр. Пирдоп с много ентусиазъм се включи в изработването на украса, с която да допринесе за уюта, топлината и магията  на предстоящите светли и празнични дни. За целта беше изработена ръчно коледна украса предназначена да подпомогне оздравителния процес на болни деца, да създаде семеен уют за възрастни хора в социална институция и повиши коледния дух на персонала полагащ грижи за тях.

Най-напред част от украсата достигна до най-малките и нетърпеливо очакващи Дядо Коледа деца в Детско отделение на МБАЛ - гр. Пирдоп.  Тя беше предоставена на д-р М. Гетова - Изпълнителен директор на МБАЛ, старша медицинска сестра Р. Божкова и дежурния персонал. Празничната украса допринесе за повишаване настроението на болните деца, родителите и екипа на отделението.

Друга част от ръчно изработената коледна украса беше предназначена за хората от Дом за лица със сетивни нарушения в град Пирдоп. Всеки домуващ беше изненадан и с малък коледен сувенир изработен с много старание от екипа на Центъра.

Във връзка с благотворителния коледен базар на децата от Детска градина „Чоконяни"- филиал Душанци, специалистите от Центъра за обществена подкрепа за поредна година подкрепиха благородната кауза изработвайки сувенири свързани с Коледните празници.

За да зарадват децата - клиенти на Центъра, бяха закупени и подаръци, които бяха приятна изненада, както за малчуганите така и за техните родители.

ЕКИПЪТ НА ЦЕНТЪРА ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА - ГР. ПИРДОП ПОЖЕЛАВА НА ВСИЧКИ ДЕЦА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА МНОГО ЗДРАВЕ, БЛАГОДЕНСТВИЕ И ВЯРА В ДОБРОТО!!!

ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!!!


Източник: ЦОП-Пирдоп
2017-12-19