2018-07-16  

Благотворителният спектакъл за Мони събра...

Благотворителният спектакъл за Мони събра над 6 хил. лв. На 11 юли от 19 ч....

2018-07-16  

Жребий за купата на Община...

Жребият за купата на Община Пирдоп определи предстоящите футболни срещи На 11 юли в заседателната зала на...

2018-07-06  

Актуални автобусни разписания - юли...

Актуални разписания на автобусите,преминаващи през Пирдоп и Душанци Ангкор Травел ЕООДРазписание на междуселищни линии Антон-Буново-Антон (изтегли...

2018-07-18  

Свободни работни места в БТ...

ЗАЕДНО УСПЯВАМЕ СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА В БЮРО ПО ТРУДА ГР. ПИРДОП ОБЩ ...

2018-07-17  

Музикалната вечер се отменя ...

СЪОБЩЕНИЕ Уважаеми съграждани и гости на Пирдоп, Поради лошите метеорологични условия и прогноза за дъжд, се...

2018-07-16  

Планирани прекъсвания на електрозахранването ...

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ, за периода 16 - 20 юли...

 
 
 

Благотворителни коледни инициативи
на Център за обществена подкрепа - гр. Пирдоп

Във връзка с настъпващите Коледни и Новогодишни празници, екипът на Центъра за обществена подкрепа - гр. Пирдоп с много ентусиазъм се включи в изработването на украса, с която да допринесе за уюта, топлината и магията  на предстоящите светли и празнични дни. За целта беше изработена ръчно коледна украса предназначена да подпомогне оздравителния процес на болни деца, да създаде семеен уют за възрастни хора в социална институция и повиши коледния дух на персонала полагащ грижи за тях.

Най-напред част от украсата достигна до най-малките и нетърпеливо очакващи Дядо Коледа деца в Детско отделение на МБАЛ - гр. Пирдоп.  Тя беше предоставена на д-р М. Гетова - Изпълнителен директор на МБАЛ, старша медицинска сестра Р. Божкова и дежурния персонал. Празничната украса допринесе за повишаване настроението на болните деца, родителите и екипа на отделението.

Друга част от ръчно изработената коледна украса беше предназначена за хората от Дом за лица със сетивни нарушения в град Пирдоп. Всеки домуващ беше изненадан и с малък коледен сувенир изработен с много старание от екипа на Центъра.

Във връзка с благотворителния коледен базар на децата от Детска градина „Чоконяни"- филиал Душанци, специалистите от Центъра за обществена подкрепа за поредна година подкрепиха благородната кауза изработвайки сувенири свързани с Коледните празници.

За да зарадват децата - клиенти на Центъра, бяха закупени и подаръци, които бяха приятна изненада, както за малчуганите така и за техните родители.

ЕКИПЪТ НА ЦЕНТЪРА ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА - ГР. ПИРДОП ПОЖЕЛАВА НА ВСИЧКИ ДЕЦА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА МНОГО ЗДРАВЕ, БЛАГОДЕНСТВИЕ И ВЯРА В ДОБРОТО!!!

ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!!!


Източник: ЦОП-Пирдоп
2017-12-19