2018-08-15  

Отбелязахме храмовия празник Голяма Богородица...

На Голяма Богородица отбелязахме храмовия празник на църквата в Пирдоп На 15 август отбелязваме един...

2018-08-14  

Удължава се срокът за набиране...

СРОКЪТ ЗА НАБИРАНЕ НА ПЕРСОНАЛ СЕ УДЪЛЖАВА ДО 24 АВГУСТ 2018 Г.! Обява за...

2018-08-13  

Фестивал "Фолклорница край Еленско" -...

ПОКАНА II-ри Национален фестивал "Фолклорница край Еленско" 2018-08-13 ...

2018-08-13  

Извънредно заседание на ОбС-Пирдоп ...

ПОКАНА   На основание чл.25, т.1 от ЗМСМА свиквам Общински съвет-Пирдоп на извънредно заседание, което ще...

2018-08-10  

Планирани прекъсвания на електрозахранването ...

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ, за периода 13 - 17 август...

2018-08-10  

Свободни работни места в БТ...

ЗАЕДНО УСПЯВАМЕ СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА В БЮРО ПО ТРУДА ГР. ПИРДОП 1. ОБЩ РАБОТНИК СТРОИТЕЛСТВО МОНТАЖНИК 2. КРЕДИТЕН...

 
 
 

Жребият за купата на Община Пирдоп
определи предстоящите футболни срещи

На 11 юли в заседателната зала на община Пирдоп се проведе теглене на жребия за турнира по минифутбол, който се проведе от 16 до 20 юли за купата на община Пирдоп. Главен организатор на турнира е БАМФ - Средногорие, съвместно с общината и ще бъде под патронажа на кмета - Ангел Геров. В надпреварата ще вземат участие 12 отбора от Пирдоп, Златица, Челопеч, Мирково и Църквище.

Преди изтеглянето на жребия организаторите от БАМФ - Средногорие Светозар Стоянов и Кристиян Христов представиха правилата на турнира. Той ще се проведе във формат 5+1 (пет полеви играча с един вратар), като продължителността на мачовете ще бъде две полувременна с по 25 мин. всяко. При равен резултат отборите ще изпълняват по 3 дузпи. Според регламента в първия кръг отборите ще изиграят директна елиминация, като шестимата победители ще бъдат разделени в две групи. Спрямо резултатите в групите отборите ще получават точки - за победа - 3 точки, при равен резултат по 1 точка на всеки отбор, като първият и вторият класирал се в групите ще продължи към полуфиналите на надпреварата. Освен за купата на община Пирдоп футболистите ще се борят и за квота за силния турнир „Лига България".


Жребият беше изтеглен от Нели Додова и Светозар Стоянов от ОбА-Пирдоп

След изтеглянето на жребия, в първия ден на турнира един срещу друг ще се изправят отборите: „Отборът на приятелите" срещу "Пирдоп Енерджи", ФК „Пирдоп" срещу "Рудничар" Златица и МФК "Средногорец" срещу ФК "Църквище". Победителите от тези три мача ще попаднат в група А.

Вторият ден на надпреварата ще донесе много емоции на публиката. Един срешу друг ще играят отборите: "Орлин" Пирдоп срещу Мирково - ветерани, „Каталунците" срещу ФК „МИРО", "Дънди Прешъс Металс" срещу Отбора на народа. Победителите от тези три двойки ще отидат в група Б.

Мачовете от групите ще се проведат на 18 и 19 юли, а на 20 юли ще се проведат полуфиналите за трето място и финал. Двубоите са с начален час 19 ч.

Снимки и текст: В-к "Камбана"