2018-10-19  

Кметът проведе ежегодните срещи с...

Кметът Ангел Геров проведе ежегодните срещи с граждани. Част от поставените проблеми вече са решени. ...

2018-10-18  

Пристигна техническото оборудване за общинското...

Продължава изпълнението на проекта за достъп до заетост на уязвими групи в община Пирдоп ...

2018-10-12  

Ограничава се движението на МПС...

Ограничава се движението на МПС по ул. "Опълченска" Във връзка с осигуряване на безопасно преминаване на...

2018-10-19  

Свободни работни места в БТ...

ЗАЕДНО УСПЯВАМЕ СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА В БЮРО ПО ТРУДА ГР. ПИРДОП ОБЩИ ...

2018-10-19  

Редовно заседание на ОбС-Пирдоп ...

ПОКАНА На основание чл.25, т.1 от ЗМСМА свиквам ОбС-Пирдоп на редовно заседание, което ще се...

2018-10-19  

Планирани прекъсвания на електрозахранването ...

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, за периода 22 - 26...

 
 
 

На добър час през новата учебна година!

Кметът на община Пирдоп Ангел Геров беше гост на откриването на учебната 2018-2019 година в училищата на територията на общината. На официалните церемонии присъстваха още председателят на Общински съвет - Пирдоп Мария Шентова и секретарят Николина Божкова.

Тържествата започнаха с издигане на националния флаг под звуците на химна на Република България и посрещане на училищните знамена. Директорите приветстваха старите и новите си възпитаници и им пожелаха успешна нова учебна година.

Кметът поздрави всички ученици, преподаватели и родители и им честити първия учебен ден. В приветствието си г-н Геров изрази увереност, че пирдопските училища и преподаватели са най-добрите в региона, което е видно от множеството отличия, награди и успехи, които са постигнали. Той им пожела здраве, целеустременост и още много призови места.

След традиционното „На добър час!" училищният звънец сложи край на официалната част и всички ученици се отправиха към класните си стаи - от най-малките, които за първи път прекрачват прага на училището, до най-големите, на които предстои да завършат средното си образование.

За спомен от първия си учебен ден всички първокласници получиха от Община Пирдоп книжки с български приказки за самостоятелно четене - „Мога сам да чета".

По повод първия учебен ден „Елаците - мед" АД дариха 12 компютърни конфигурации за кабинета по информационни технологии в СУ „Саво Савов". Лентата на обновеното и оборудвано помещение прерязаха г-н Ангел Геров, инж. София Торолова - административен директор в дружеството и директорът на гимназията Цвятко Четьов.Рано сутринта кметът посети ДГ „Пека и Карло Чоконяни" и филиал „Снежанка", за да присъства на откриването на учебната година и за най-малките жители на общината, които зарадваха своите родители и гости с празнична програма, посветена на първия учебен ден.

2018-09-17

ГАЛЕРИЯ

Детски градини

НУ "Тодор Влайков"

 

СУ "Саво Савов"

ПГТХТ "Никола Димов"

ПГМЕ - Пирдоп