2018-12-11  

Коледен базар на открито -...

ОБЩИНА ПИРДОП организира Коледен базар на открито 2018-12-11 ...

2018-12-10  

Община Пирдоп ще изгражда безплатен...

Община Пирдоп ще изгражда безплатен интернет по инициативата WIFI4EU Община Пирдоп ще изгражда безплатен безжичен интернет...

2018-12-10  

Актуално автобусно разписание към 10.12.2018...

Актуално автобусно разписание към 10.12.2018 г. ВАЖНО! Община Пирдоп не е възложител на нито една от автобусните...

2018-12-13  

Редовно заседание на ОбС-Пирдоп ...

ПОКАНА На основание чл.25, т.1 от ЗМСМА свиквам ОбС-Пирдоп на редовно заседание, което ще се...

2018-12-12  

Свободни работни места в БТ...

ЗАЕДНО УСПЯВАМЕ СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА В БЮРО ПО ТРУДА ГР. ПИРДОП 1. РЕДИТНИ КОНСУЛТАНТИ 2. РАБОТНИК СТРОИТЕЛСТВО ...

2018-12-10  

Важно съобщение ...

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ Поради намалелия пътникопоток, считано от 10.12.2018 г. (понеделник), автобусният превозвач „Ангкор Травел" няма да...

 
 
 

На добър час през новата учебна година!

Кметът на община Пирдоп Ангел Геров беше гост на откриването на учебната 2018-2019 година в училищата на територията на общината. На официалните церемонии присъстваха още председателят на Общински съвет - Пирдоп Мария Шентова и секретарят Николина Божкова.

Тържествата започнаха с издигане на националния флаг под звуците на химна на Република България и посрещане на училищните знамена. Директорите приветстваха старите и новите си възпитаници и им пожелаха успешна нова учебна година.

Кметът поздрави всички ученици, преподаватели и родители и им честити първия учебен ден. В приветствието си г-н Геров изрази увереност, че пирдопските училища и преподаватели са най-добрите в региона, което е видно от множеството отличия, награди и успехи, които са постигнали. Той им пожела здраве, целеустременост и още много призови места.

След традиционното „На добър час!" училищният звънец сложи край на официалната част и всички ученици се отправиха към класните си стаи - от най-малките, които за първи път прекрачват прага на училището, до най-големите, на които предстои да завършат средното си образование.

За спомен от първия си учебен ден всички първокласници получиха от Община Пирдоп книжки с български приказки за самостоятелно четене - „Мога сам да чета".

По повод първия учебен ден „Елаците - мед" АД дариха 12 компютърни конфигурации за кабинета по информационни технологии в СУ „Саво Савов". Лентата на обновеното и оборудвано помещение прерязаха г-н Ангел Геров, инж. София Торолова - административен директор в дружеството и директорът на гимназията Цвятко Четьов.Рано сутринта кметът посети ДГ „Пека и Карло Чоконяни" и филиал „Снежанка", за да присъства на откриването на учебната година и за най-малките жители на общината, които зарадваха своите родители и гости с празнична програма, посветена на първия учебен ден.

2018-09-17

ГАЛЕРИЯ

Детски градини

НУ "Тодор Влайков"

 

СУ "Саво Савов"

ПГТХТ "Никола Димов"

ПГМЕ - Пирдоп