2018-12-10  new

Община Пирдоп ще изгражда безплатен...

Община Пирдоп ще изгражда безплатен интернет по инициативата WIFI4EU Община Пирдоп ще изгражда безплатен безжичен интернет...

2018-12-10  new

Актуално автобусно разписание към 10.12.2018...

Актуално автобусно разписание към 10.12.2018 г. ВАЖНО! Община Пирдоп не е възложител на нито една от автобусните...

2018-12-04  

Празничен календар 2018-2019 г. ...

ОБЩИНА ПИРДОПНЧ "НАПРЕДЪК 1869" ПРАЗНИЧЕН КАЛЕДНАР ДЕКЕМВРИ 2018 - ЯНУАРИ 2019 2018-12-04   ...

2018-12-10  new

Важно съобщение ...

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ Поради намалелия пътникопоток, считано от 10.12.2018 г. (понеделник), автобусният превозвач „Ангкор Травел" няма да...

2018-12-07  

Планирани прекъсвания на електрозахранването ...

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, за периода 10 - 14...

2018-12-06  

Информация от НАП - София...

Данъчните облекчения за деца ненавършили пълнолетие и за деца с увреждания могат да се ползват при...

 
 
 

Кметът Ангел Геров поздрави хората с увреждания

На 3 декември кметът на община Пирдоп Ангел Геров и председателят на ОбС-Пирдоп Мария Шентова поздравиха своите съграждани в неравностойно положение по повод Международния ден на хората с увреждания. Те посетиха работещите в ОФ „Пролет" и Дома за пълнолетни лица със сетивни нарушения, след което уважиха тържеството на Общинската организация на инвалидите в Пирдоп. Кметът поднесе поздравителни адреси и индивидуални подаръци от името на Община Пирдоп.

Ангел Геров поздрави хората в неравностойно положение и ги увери, че местната власт ще продължава да полага усилия за създаването на по-благоприятна среда, която да им предоставя условия за пълноценен труд, живот и социална интеграция.  

В Общинска фирма „Пролет" г-н Геров пожела на служителите и управителя Николина Драгнева много здраве, удовлетворение от работата, много успехи в дейността на фирмата и весело посрещане на предстоящите коледно-новогодишни празници.

В Дома за хора със сетивни нарушения гостите бяха посрещнати от директора Ненка Калканджиева, която благодари за вниманието, с което се отнася ръководството на Общината към потребителите на социалната услуга. От своя страна г-н Геров отправи пожелания за здраве, силен дух и весели предстоящи празници.

Домуващите Иванка Йочева и Нели Добрева поздравиха гостите с песен и авторски стихове.

По традиция Международният ден на хората с увреждания беше отбелязан и от Общинската организация на инвалидите в Пирдоп. Председателят на организацията Надка Неофитова поздрави присъстващите и припомни, че днешният ден е за подкрепа на достойнството, правата и добруването на хората с увреждания.

Кметът поздрави присъстващите и в навечерието на предстоящите коледно-новогодишни празници им пожела много здраве, бодър дух и вяра в доброто!

Тържеството продължи с рецитал на стихове на Станка Пенчева.

В края на миналата седмица поздравления от кмета получиха ръководството и членовете на Териториалната организация на глухонемите - гр. Пирдоп.

 

2018-12-03