IMG 20221122 173102
 
Вчера, 22 ноември, по инициатива на кмета на община Пирдоп Ангел Геров, в лекторията на НЧ „Напредък 1869“ се проведе среща с граждани. Поради COVID-пандемията, същите бяха преустановени през изминалите две години.

Кметът Геров направи подробен преглед на работата на администрацията, като акцентира върху предстоящите проекти, ремонти и културни събития. Засегна темата за снабдяването с дърва за огрев, сметосъбирането и сметоизвозването, състоянието на уличното осветление, зимното почистване и други.
 
В хода на разговора бяха обсъдени и подробно коментирани още теми от обществено значение. Присъстващите задаваха въпроси относно предстоящата подмяна на водопровод и канализация със средствата, отпуснати за общините от МРРБ, почистването на речните корита, разширяване на видеонаблюдението в общината, изграждането на приют за бездомни кучета, кръговото кръстовище при ритейл парка, има ли интерес от страна на гражданите към санирането на многофамилни жилища и други.
 
По всички въпроси г-н Геров даде изчерпателна информация. Той обяви, че на 8 декември предстои да се проведе среща и с жителите на с. Душанци. Желаещите могат да присъстват на нея от 10.00 ч. в Пенсионерски клуб „Тодор Ценов“.