I f

Шампионът ФК "Орлин" Пирдоп и кметът на община Пирдоп Ангел Геров след награждаването

На 11 и 12 юли 2020 г. се изиграха последните два кръга от неделната лига по минифутбол „Лига Средногорие”. Въпреки забраната за присъствие на публика, мачовете бяха оспорвани и пълни с интриги, като те определиха и крайното класиране в първенството.

След последния мач в неделя се състоя и официалното закриване на сезон 2019/2020 г. на лига "Средногорие". Наградите бяха връчени от кмета на община Пирдоп Ангел Геров. За всеки отбор имаше плакет с благодарност за участието в лигата.

Най-добър вратар през този сезон стана Антон Ранчев от състава на МФК "Средногорец" Златица, най-добър играч през настоящия сезон бе Пламен Георгиев - Каши от ФК "Пирдоп". Най-добрият защитник в неделната лига е Лало Лалов от Орлин Пирдоп. Голмайстор през настоящата кампания стана Иван Костадинов от МФК "Средногорец" Златица.

Специалните грамоти за най-добър млад играч и най-добър мениджър отидоха съответно при Ники Текерлеков от "Орлин" Пирдоп и за Миро от ФК "Миро".

Припомняме, че тази година на четвърто място останаха момчетата от ФК "Миро", които получиха специална купа. Трети се класира МФК "Средногорец" Златица. На второ място остана състава на ФК "Пирдоп".

За втора поредна година шампион на лига "Средногорие" стана отборът на "Орлин" Пирдоп.

Очакванията са в началото на есента да започне и четвъртият сезон на неделната лига по минифутбол.

Снимки и текст: в-к "Камбана"