2019-02-20  new

Ден на памет, посветен на...

Ден на памет, посветен на Апостола на свободата На 19 февруари 2019 г. в Пирдоп се състоя...

2019-02-19  

Информация по чл.21 от Регламент...

Информация      по чл.21 от Регламент (ЕС) 2016/1191 на Европейския парламент и на Съвета от...

2019-02-11  

Празничен календар февруари - март...

ПРАЗНИЧЕН КАЛЕНДАР НА ОБЩИНА ПИРДОП 13 февруари - 23 март 2019 г. 2019-02-11 ...

2019-02-20  new

Покана за работна среща ...

ПОКАНА ТД на НАП СОФИЯ - ОФИС СОФИЯ ОБЛАСТ и ОБЩИНА ПИРДОП организират работна...

2019-02-19  

На вниманието на земеделските стопани!...

СЪОБЩЕНИЕ Дирекция „Инспекция по труда Софийска област" със седалище гр. София провежда информационна кампания във връзка с...

2019-02-19  

Започва плащането на данък „Недвижими...

Започва плащането на данък „Недвижими имоти" и такса „Битови отпадъци" в Пирдоп Уведомяваме собствениците на недвижими имоти...

 
 
 

На добър час през новата учебна година!

Кметът на община Пирдоп Ангел Геров беше гост на откриването на учебната 2018-2019 година в училищата на територията на общината. На официалните церемонии присъстваха още председателят на Общински съвет - Пирдоп Мария Шентова и секретарят Николина Божкова.

Тържествата започнаха с издигане на националния флаг под звуците на химна на Република България и посрещане на училищните знамена. Директорите приветстваха старите и новите си възпитаници и им пожелаха успешна нова учебна година.

Кметът поздрави всички ученици, преподаватели и родители и им честити първия учебен ден. В приветствието си г-н Геров изрази увереност, че пирдопските училища и преподаватели са най-добрите в региона, което е видно от множеството отличия, награди и успехи, които са постигнали. Той им пожела здраве, целеустременост и още много призови места.

След традиционното „На добър час!" училищният звънец сложи край на официалната част и всички ученици се отправиха към класните си стаи - от най-малките, които за първи път прекрачват прага на училището, до най-големите, на които предстои да завършат средното си образование.

За спомен от първия си учебен ден всички първокласници получиха от Община Пирдоп книжки с български приказки за самостоятелно четене - „Мога сам да чета".

По повод първия учебен ден „Елаците - мед" АД дариха 12 компютърни конфигурации за кабинета по информационни технологии в СУ „Саво Савов". Лентата на обновеното и оборудвано помещение прерязаха г-н Ангел Геров, инж. София Торолова - административен директор в дружеството и директорът на гимназията Цвятко Четьов.Рано сутринта кметът посети ДГ „Пека и Карло Чоконяни" и филиал „Снежанка", за да присъства на откриването на учебната година и за най-малките жители на общината, които зарадваха своите родители и гости с празнична програма, посветена на първия учебен ден.

2018-09-17

ГАЛЕРИЯ

Детски градини

НУ "Тодор Влайков"

 

СУ "Саво Савов"

ПГТХТ "Никола Димов"

ПГМЕ - Пирдоп