2019-03-12  

Покана: Спортен празник на Пирдоп...

ПОКАНА ДА ПОСРЕЩНЕМ ЗАЕДНО ПРОЛЕТТА! 2019-03-12 ...

2019-03-11  

Сирница в Пирдоп ...

Сирница в Пирдоп Страшни кукери и сирнишки огън изгониха злото и лошотията от Пирдоп На...

2019-03-07  

Кметът посрещна участници в програмата...

Кметът посрещна участници в програмата „Еразъм+" В Община Пирдоп гостуваха ученици от България, Македония и Румъния,...

2019-03-22  

Покана за заседание на ОбС-Пирдоп...

П О К А Н А  На основание чл.25, т.1 от ЗМСМА свиквам ОбС-Пирдоп на редовно...

2019-03-20  

Съобщение от ОСЗ- Пирдоп ...

СЪОБЩЕНИЕ Общинска служба по земеделие - Пирдоп, уведомява всички земеделски стопани, че на 25.03.2019 г. /понеделник/...

2019-03-18  

Кампания за събиране на масови...

ОБЩИНА ПИРДОП СЪВМЕСТНО С ОРГАНИЗАЦИИ ПО ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕ НА МАСОВО  РАЗПРОСТРАНЕНИ ОТПАДЪЦИ, С КОИТО ИМА СКЛЮЧЕНИ ДОГОВОРИ     СЪОБЩЕНИЕ  Уведомяваме всички...

 
 
 

Кметът Ангел Геров гостува в СУ „Саво Савов" на среща с шампиона Ненко Андреев

Шампионът по културизъм Ненко Андреев се срещна с ученици от СУ „Саво Савов". Визитата се състоя на 19 октомври по инициатива на преподавателя по физическа култура и спорт Теодор Колев.

Кметът на община Пирдоп Ангел Геров и зам.-кметът Вера Бойчева бяха специални гости на събитието.

Ненко Андреев е бивш възпитаник на пирдопската гимназия. Неотдавна той стана абсолютен шампион на България по културизъм  и фитнес в категорията „Мъжка физика" и шампион при младежите в същата категория на проведеното международно състезание в Македония. Предстои му участие на световното първенство в Полша.

Младият спортист разказа пред аудиторията за състезанията, в които е участвал, подготовката за тях и успехите, които е завоювал. Сподели колко труд, дисциплина, тежки тренировки и железен режим са необходими по пътя към спортните върхове. Шампионът посъветва младите хора в залата да бъдат целенасочени и упорити в постигане на целите си и да не се отказват от мечтите си. Той благодари на Теодор Колев, на преподавателите си и на всички, които са го подкрепяли и окуражавали да следва призванието си.

Г-н Геров поздрави Ненко Андреев и му благодари, че допринася за славата и авторитета на родния си град. Кметът връчи на шампиона книги от бележити пирдопчани и плакет с пожеланието да следва девиза на Община Пирдоп - „Горди с миналото, уверени в бъдещето".

2018-10-23