2019-08-15  

Мъжкият хор на Класическата гимназия...

Мъжкият хор на Класическата гимназия гостува в Пирдоп По повод храмовия празник на църквата „Свето Успение Богородично",...

2019-08-15  

Пирдопската църква отбеляза храмовия си...

200 години храм „Св. Успение Богородично" Пирдопската църква отбеляза храмовия си празник На 15 август...

2019-08-09  

Лятна киновечер - София филм...

ПОКАНА НОВАТА филмова ВЕЧЕР е на 31 АВГУСТ! ОЧАКВАМЕ ВИ! 31 август, 20:00 ч. - ШОКОВО СЪСТОЯНИЕ,...

2019-08-14  

Свободни работни места в БТ-Пирдоп...

ЗАЕДНО УСПЯВАМЕ СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА В БЮРО ПО ТРУДА - ГР. ПИРДОП,АКТУАЛНИ КЪМ 14.08.2019 г.   1....

2019-08-13  

Мерки за биологична безопасност, относно...

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ Мерки за биологична безопасност, относно фуражите и храненето на животните, във връзка с усложнената...

2019-08-12  

Създаване на масиви за ползване...

Областна дирекция "Земеделие" - София област Създаване на масиви за ползване на земеделски земиза стопанската 2019-2020...

 
 
 

Клубът на инвалида в Пирдоп възобнови дейността си

Днес Дружеството на хората с увреждания в гр. Пирдоп отпразнува възобновяване дейността на Клуба на инвалида, което беше осъществено по инициатива на кмета Ангел Геров, председателя на ОбС-Пирдоп Мария Шентова и председателя на дружеството Надка Неофитова.

Присъстваха много гости, сред които ръководството на Община Пирдоп, общински съветници, представители на социалните институции в града, на Аурубис България, Пенсионерски клуб - Пирдоп и Дружеството на инвалидите в гр. Златица.

Г-жа Неофитова посрещна гостите и ги приветства с „Добре дошли". Тя изказа специална благодарност на Ангел Геров и Мария Шентова, които направиха нужното хората с увреждания да ползват собствено помещение.

Г-н Геров от своя страна им пожела много здраве, дълголетие и успешна клубна дейност. Той обяви, че всяка последна сряда от месеца от 10.00 ч. в клуба ще се провеждат отворени срещи между Община Пирдоп, Агенция за социално подпомагане и членовете на организацията. По време на тези приемни те ще дискутират наболели проблеми и възможностите за тяхното разрешаване.

Присъстващите членове на дружеството не скриха радостта си, че вече имат място, където да се събират и да споделят ежедневието си. След като кметът символично връчи ключа на г-жа Неофитова, гостите бяха поканени в клуба, където тържеството продължи с поднасяне на подаръци, поздравления и пожелания за пълноценно участие на хората с увреждания в обществения живот на града. 

2019-04-15