2019-06-10  

Община Пирдоп с ежегодна акция...

Община Пирдоп с ежегодна акция по облагородяване на града В края на миналата седмица служителите от...

2019-06-03  

Тържествено честване Деня на Ботев...

Тържествено честване Деня на Ботев В навечерието на Деня на Ботев, с тържествено поклонение в двора...

2019-06-03  

Кметът Ангел Геров закри втория...

Кметът Ангел Геров закри втория сезон на първенството по мини-футбол „Лига Средногорие" Победител във второто...

2019-06-14  

Покана за редовно заседание на...

ПОКАНА На основание чл.25, т.1 от ЗМСМА, свиквам Общински съвет - Пирдоп на редовно заседание,...

2019-06-14  

Планирани прекъсвания на електрозахранването ...

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, за периода 17-21 юни 2019 г. ...

2019-06-13  

Свободни работни места в БТ...

ЗАЕДНО УСПЯВАМЕ СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА В БЮРО ПО ТРУДА - ГР. ПИРДОП,АКТУАЛНИ КЪМ 12.06.2019 г. ...

 
 
 

Клубът на инвалида в Пирдоп възобнови дейността си

Днес Дружеството на хората с увреждания в гр. Пирдоп отпразнува възобновяване дейността на Клуба на инвалида, което беше осъществено по инициатива на кмета Ангел Геров, председателя на ОбС-Пирдоп Мария Шентова и председателя на дружеството Надка Неофитова.

Присъстваха много гости, сред които ръководството на Община Пирдоп, общински съветници, представители на социалните институции в града, на Аурубис България, Пенсионерски клуб - Пирдоп и Дружеството на инвалидите в гр. Златица.

Г-жа Неофитова посрещна гостите и ги приветства с „Добре дошли". Тя изказа специална благодарност на Ангел Геров и Мария Шентова, които направиха нужното хората с увреждания да ползват собствено помещение.

Г-н Геров от своя страна им пожела много здраве, дълголетие и успешна клубна дейност. Той обяви, че всяка последна сряда от месеца от 10.00 ч. в клуба ще се провеждат отворени срещи между Община Пирдоп, Агенция за социално подпомагане и членовете на организацията. По време на тези приемни те ще дискутират наболели проблеми и възможностите за тяхното разрешаване.

Присъстващите членове на дружеството не скриха радостта си, че вече имат място, където да се събират и да споделят ежедневието си. След като кметът символично връчи ключа на г-жа Неофитова, гостите бяха поканени в клуба, където тържеството продължи с поднасяне на подаръци, поздравления и пожелания за пълноценно участие на хората с увреждания в обществения живот на града. 

2019-04-15