2019-10-11  

Децата в Пирдоп ще играят...

Децата в Пирдоп ще играят на нови катерушки Завърши монтирането на детски съоръжения в град Пирдоп....

2019-10-09  

Община Пирдоп приключи проекта за...

Община Пирдоп приключи проекта за ремонт на детските градини Днес официално беше открит филиал „Снежанка"...

2019-10-03  

Пожарът на депото за ТБО...

Пожарът на депото за ТБО е локализиран. Няма опасност за населението. Уважаеми съграждани, В началото на...

2019-10-18  new

Местни избори - Заповед за...

Заповед №489/18.10.2019 г. - Относно: Опазване на обществения ред във връзка с произвеждане на...

2019-10-18  new

Планирани прекъсвания на електрозахранването ...

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, за периода 21 - 25...

2019-10-18  new

Обява до заинтересованите лица и...

Уведомление за инвестиционно предложение (свали файл) ОБЯВА до заинтересованите лица и общественост На основание чл.4, ал.2 от Наредбата за условията...

 
 
 

Клубът на инвалида в Пирдоп възобнови дейността си

Днес Дружеството на хората с увреждания в гр. Пирдоп отпразнува възобновяване дейността на Клуба на инвалида, което беше осъществено по инициатива на кмета Ангел Геров, председателя на ОбС-Пирдоп Мария Шентова и председателя на дружеството Надка Неофитова.

Присъстваха много гости, сред които ръководството на Община Пирдоп, общински съветници, представители на социалните институции в града, на Аурубис България, Пенсионерски клуб - Пирдоп и Дружеството на инвалидите в гр. Златица.

Г-жа Неофитова посрещна гостите и ги приветства с „Добре дошли". Тя изказа специална благодарност на Ангел Геров и Мария Шентова, които направиха нужното хората с увреждания да ползват собствено помещение.

Г-н Геров от своя страна им пожела много здраве, дълголетие и успешна клубна дейност. Той обяви, че всяка последна сряда от месеца от 10.00 ч. в клуба ще се провеждат отворени срещи между Община Пирдоп, Агенция за социално подпомагане и членовете на организацията. По време на тези приемни те ще дискутират наболели проблеми и възможностите за тяхното разрешаване.

Присъстващите членове на дружеството не скриха радостта си, че вече имат място, където да се събират и да споделят ежедневието си. След като кметът символично връчи ключа на г-жа Неофитова, гостите бяха поканени в клуба, където тържеството продължи с поднасяне на подаръци, поздравления и пожелания за пълноценно участие на хората с увреждания в обществения живот на града. 

2019-04-15