2019-10-11  

Децата в Пирдоп ще играят...

Децата в Пирдоп ще играят на нови катерушки Завърши монтирането на детски съоръжения в град Пирдоп....

2019-10-09  

Община Пирдоп приключи проекта за...

Община Пирдоп приключи проекта за ремонт на детските градини Днес официално беше открит филиал „Снежанка"...

2019-10-03  

Пожарът на депото за ТБО...

Пожарът на депото за ТБО е локализиран. Няма опасност за населението. Уважаеми съграждани, В началото на...

2019-10-18  new

Местни избори - Заповед за...

Заповед №489/18.10.2019 г. - Относно: Опазване на обществения ред във връзка с произвеждане на...

2019-10-18  new

Планирани прекъсвания на електрозахранването ...

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, за периода 21 - 25...

2019-10-18  new

Обява до заинтересованите лица и...

Уведомление за инвестиционно предложение (свали файл) ОБЯВА до заинтересованите лица и общественост На основание чл.4, ал.2 от Наредбата за условията...

 
 
 

Кметът Ангел Геров награди
победителите в „Супер къп София-област"

На 13 и 14 юли на спортното игрище в Пирдоп се проведе първото издание на турнира по мини футбол „Супер къп София-област". Надпреварата се организира от БАМФ - Средногорие, със съдействието и подкрепата на Община Пирдоп. Спортното събитие беше част и от празничната програма, посветена на Деня на град Пирдоп. В надпреварата взеха участие 12 отбора от Ботевград, Своге, Елин Пелин, Мирково, Златица и Пирдоп, разделени в 4 групи по 3 отбора след предварително изтеглен жребий.

Турнирът „Супер къп София-област" бе открит от народния представител Лало Кирилов и кмета на община Пирдоп Ангел Геров, които пожелаха успех на съставите и ги насърчиха да играят в духа на феърплея. По-късно през деня те се включиха и в играта, като част от състава на Мирково-ветерани.

Отборът на "Козаро" Ботевград се класира на трето място, след като в малкия финал победи "Отбора на народа" с 5:2. Шампион на Супер къп София-област стана отборът на ФК "Пирдоп", побеждавайки на финала "Ел Пасо" Елин Пелин с резултат 5:4.

Непосредствено след края на надпреварата се състоя и официалното награждаване. Наградите - купи, медали и парични средства, осигурени от Община Пирдоп, бяха връчени на победителите от кмета Ангел Геров.

За най-добър играч в турнира "Супер къп - София област" бе определен Александър Петров от "Ел Пасо" Елин Пелин. Наградата за най-добър вратар отиде при Стефан Ралчев от ФК "Пирдоп". Призът за най-добър защитник бе връчен на Любомир Шутилов от "Отбора на народа". Голмайстор в "Супер къп София-област" с 10 гола стана Радослав Зарев от "Козаро" Ботевград.

Източник: в-к "Камбана"

2019-07-15


Снимки: в-к "Камбана"