2019-08-15  

Мъжкият хор на Класическата гимназия...

Мъжкият хор на Класическата гимназия гостува в Пирдоп По повод храмовия празник на църквата „Свето Успение Богородично",...

2019-08-15  

Пирдопската църква отбеляза храмовия си...

200 години храм „Св. Успение Богородично" Пирдопската църква отбеляза храмовия си празник На 15 август...

2019-08-09  

Лятна киновечер - София филм...

ПОКАНА НОВАТА филмова ВЕЧЕР е на 31 АВГУСТ! ОЧАКВАМЕ ВИ! 31 август, 20:00 ч. - ШОКОВО СЪСТОЯНИЕ,...

2019-08-22  new

Свободни работни места в БТ-Пирдоп...

ЗАЕДНО УСПЯВАМЕ СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА В БЮРО ПО ТРУДА - ГР. ПИРДОП,АКТУАЛНИ КЪМ 21.08.2019 г. 1. РАБОТНИК...

2019-08-14  

Свободни работни места в БТ-Пирдоп...

ЗАЕДНО УСПЯВАМЕ СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА В БЮРО ПО ТРУДА - ГР. ПИРДОП,АКТУАЛНИ КЪМ 14.08.2019 г.   1....

2019-08-13  

Мерки за биологична безопасност, относно...

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ Мерки за биологична безопасност, относно фуражите и храненето на животните, във връзка с усложнената...

 
 
 

Кметът Ангел Геров награди
победителите в „Супер къп София-област"

На 13 и 14 юли на спортното игрище в Пирдоп се проведе първото издание на турнира по мини футбол „Супер къп София-област". Надпреварата се организира от БАМФ - Средногорие, със съдействието и подкрепата на Община Пирдоп. Спортното събитие беше част и от празничната програма, посветена на Деня на град Пирдоп. В надпреварата взеха участие 12 отбора от Ботевград, Своге, Елин Пелин, Мирково, Златица и Пирдоп, разделени в 4 групи по 3 отбора след предварително изтеглен жребий.

Турнирът „Супер къп София-област" бе открит от народния представител Лало Кирилов и кмета на община Пирдоп Ангел Геров, които пожелаха успех на съставите и ги насърчиха да играят в духа на феърплея. По-късно през деня те се включиха и в играта, като част от състава на Мирково-ветерани.

Отборът на "Козаро" Ботевград се класира на трето място, след като в малкия финал победи "Отбора на народа" с 5:2. Шампион на Супер къп София-област стана отборът на ФК "Пирдоп", побеждавайки на финала "Ел Пасо" Елин Пелин с резултат 5:4.

Непосредствено след края на надпреварата се състоя и официалното награждаване. Наградите - купи, медали и парични средства, осигурени от Община Пирдоп, бяха връчени на победителите от кмета Ангел Геров.

За най-добър играч в турнира "Супер къп - София област" бе определен Александър Петров от "Ел Пасо" Елин Пелин. Наградата за най-добър вратар отиде при Стефан Ралчев от ФК "Пирдоп". Призът за най-добър защитник бе връчен на Любомир Шутилов от "Отбора на народа". Голмайстор в "Супер къп София-област" с 10 гола стана Радослав Зарев от "Козаро" Ботевград.

Източник: в-к "Камбана"

2019-07-15


Снимки: в-к "Камбана"