20210628 172111

На 28.06.2021 г. се състоя тържествена сесия на Общински съвет – Пирдоп. В изпълнение на свое решение №72/27.05.2021 г., ОбС Пирдоп награди 97 лекари, медицински сестри, фелдшери, лаборанти, рехабилитатори, санитари и шофьори на линейки за проявения професионализъм и висока морална отговорност при изпълнение на служебните им задължения в условията на пандемията „Ковид-19”. На официална церемония работещите в здравеопазването получиха еднограмова златна плочка 24 карата със сертификат.    

Благодарност към здравните ни работници от МБАЛ-Пирдоп, ФСМП-Пирдоп, МЦ-I и общопрактикуващи лекари, номинирани от лечебните заведения за приноса им в битката с коронавируса, изказаха председателят на ОбС-Пирдоп Васил Кафеджиев, кметът на община Пирдоп Ангел Геров и председателят на здравната комисия Станислав Готев.

Като представител на излекуваните пациенти, общинският съветник Иван Джонгов трогна медиците, като сподели възхищението си от работата и отношението им и отправи огромната си благодарност към тях.

С аплодисменти и пожелание да бъдат здрави и да продължават да вдъхват надежда, присъстващите лекари, медицински сестри, фелдшери, лаборанти, рехабилитатори, санитари и шофьори на линейки получиха своите награди.

Тържествената сесия завърши с изискан коктейл.

Пълен запис на церемонията може да гледате днес, веднага след информационните емисии на местната телевизия.