Уважаеми родители,
 
От 16.11.2021г. (вторник) се възстановяват присъствените учебни занятия за учениците от класовете 1a, б, 2а, 3б, 4а и 4в, за които родителите са дали писмено съгласие, да бъдат тествани два пъти в седмицата!
 
Във връзка с това, Ви информираме:
1.Разписанието на автобуса за Душанци е без промяна.
2. От утре (вторник) ще има безплатни закуски в голямото междучасие.
3.Обедното хранене може да стартира от сряда, за целта е нужно желаещите до 16.00 ч. (вторник) от канцеларията на училището да закупят купони за трите дни до края на седмицата. До петък трябва да се закупят и купони за следващата седмица.
4. Учениците, които ще се обучават присъствено, трябва да не приемат храна и течности след 7, 30 ч. , за да се отчете вярно резултатът от тестването.
5. Ученици, които са преболедували COVID-19 или са ваксинирани, трябва да представят сертификата във вторник. Те няма да бъдат тествани.
6. Тестването на учениците ще се прави от класния ръководител със зелен сертификат, или отрицателен бърз антигенен тест направен преди началото на учебните часове, родители доброволци и медицинско лице, притежаващи зелен сертификат.
7. В дните на тестване, обучението - присъствено и в електронна среда, ще се провежда с изменен дневен режим.
8. На приложения линк можете да гледате демонстрация за тестване - първата, която е с теста, който е осигурен за нашето училище.
 
 
Източник: НУ "Тодор Влайков", гр. Пирдоп